Curacao

Uitgaan Curacao

Uitgaan CuracaoUitgaan op Curacao. Na een zonnige dag ontspannen aan de bar met een cocktail of dansen in een van de clubs op Curacao. 

 

 

 

In Willemstad zijn vele bars en enkele discotheken te vinden. Wij hebben enkele leuke uitgaansgelegenheden voor u op een rij gezet. 

Vegas 360 Curacao 

Uitgaan Curacao - Vegas 360Vegas 360 is een echte cocktailbar in Curacao. Hier maken de beste bartenders heerlijke cocktails voor u, waarna u met u cocktail kunt genieten van het mooie uitzicht over Sea Aquarium Beach. Uiteraard kunt u hier ook andere drankjes bestellen. 

Vegascuracao.com


27 Bar

Uitgaan Curacao - 2727 is "The one and only Rock 'n' Roll bar on the island!". De naam komt van '27 club', dat staat voor de vele muzikanten die op hun 27ste zijn overleden, zoals Jimmy Hendrix. Elke zaterdag is er live muziek en buiten kunt u terecht op het ruime terras.

27 Facebook


Mambo Beach Club Curacao

Uitgaan Curacao - Mambo beachBij Mambo Beach kunt u heerlijk eten, maar er worden ook grote feesten georganiseerd. Elke vrijdag is er een salsaband op de Cubaanse avond en elke zaterdag en zondag is er een DJ. Mambo Beach is een van de bekendste bars van Curacao.

Mambobeach.com


Bermuda Caribbean Discotheek Curacao

Uitgaan Curacao - BermudaBermuda is verdeeld in twee openlucht ruimtes en één overdekte ruimte, met in elke ruimte andere muziek. Er zijn regelmatig themafeesten, zoals Caribbean Apres Ski en Ladies Night. Bermuda is geopend van donderdag t/m zaterdag. 

Bermudacuracao.com


Club Private Curacao

Uitgaan Curacao - Club PrivateIn Salinja, Willemstad, zit Club Private, waar veel inwoners van Curacao komen. Deze club is "where party people come together and dance". Club Private is elke vrijdag geopend en elke eerste woensdag van de maand is er een latin avond. 

Club Private Facebook


De Kroeg

Uitgaan Curacao - de KroegDe Kroeg is een tot kroeg omgebouwde boot die in het Waaigat ligt, in de wijk Punda. Hier worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd, zoals bingo, en elke maandag is er een avond met muziek uit de jaren 70, 80 en 90.

De Kroeg Facebook

Was deze informatie nuttig?
(3 votes, average 3.67 out of 5)
Uitgaan Curacao3.67 out of 51 based on 3 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao