Curacao

Winkels Curacao

Winkels CuracaoWinkels in Curacao. De mooiste winkelstraten, winkelcentra en informatie over de markten en supermarkten op Curacao.

 

 

 

Winkelgebieden Punda en Otrabanda, Willemstad

Punda (De Punt) is de oudste wijk van Willemstad in de binnenstad. Samen met de wijk Otrabanda (De Overkant) vormt het de oude binnenstad van Curacao, gescheiden door de Sint Anna Baai.

In Punda liggen de meeste winkels in de buurt van de Heerenstraat en Madurostraat direct aan de haven waar de cruiseschepen aanleggen. Aan de andere kant van de Sint Anna Baai, in de wijk Otrabanda, concentreren de winkels zich in de De Breedestraat die doorloopt in de Rodeweg. Aan de havenkant vindt u gezellige marktkraampjes met leuke toeristische souvenirs. Op de boulevards langs de haven zijn gezellige terrassen.


Winkelcentra Curacao

Curacao Promenade Winkelcentrum

Winkels Curacao - Promenade winkelcentrumPromenade Shopping Center heeft meer dan 28 moderne en mooie winkels onder 1 dak. U vindt er winkels voor heren- en dameskleding, huishoudelijke artikelen, juweliers en meer leuke winkels. Het winkelcentrum ligt enkele minuten rijden van de bekende hotels en resorts van de Jan Thiel Baai en de cruise terminal in Willemstad.

www.promenade-curacao.net

 

Renaissance Mall

Winkels Curacao - Renaissance MallRenaissance Mall is een luxe winkelcentrum naast het Rif Fort museum en de Pontjesbrug aan de haven van Curacao(Otrabanda). U vindt hier alle bekende kledingmerken, juweliers en parfummerken. Ook zijn er diverse goede restaurants en cafeetjes waar u even kunt bijkomen van al het winkelen.

RenaissanceMallRifFort

 

Zuikertuin Winkelcentrum

Winkels Curacao - Zuikertuin winkelcentrumHet enige winkelcentrum dat volledig voorzien is van airconditioning, in een koloniaal landhuis uit 1870. Het winkelcentrum heeft meer dan 25 bekende merknamen, vijf restaurants, een verse markt, en een authentieke Italiaanse gelateria. Het luxe interieur is fraai afgestemd op de koloniale stijl van de buitenkant. 

www.zuikertuinmall.com

 


Markten Curacao

Floating Market

The Floating Market is de markt langs de haven van Punda in Willemstad, Sha Caprileskade. Anders dan de naam doet vermoeden is de markt gewoon op de kade. De aangeboden waren worden wel met boten aangevoerd vanuit Venezuela. Op de markt worden vooral veel versproducten zoals groente en fruit verkocht.

Nieuwe Markt

De Nieuwe markt is een overdekte markt vlakbij de Drijvende Markt ter hoogte van de Wilhelminabrug aan het Waaigat. Op de markt kunt u groenten, fruit, brood, en ambachtelijke souvenirs kopen. 


Curacao Beach Boulevard

Winkels Curacao - Curacao Beach BoulevardDe Curacao Beach Boulevard is een moderne winkelboulevard langs Mambo Beach en het Sea Aquarium Beach in Jan Thiel. The Curacao Beach Boulevard biedt een grote verscheidenheid aan winkels, van toeristische souvenirwinkels en lokale winkels tot de grote internationale merkwinkels.

www.blvdcuracao.com

 


Albert Heijn Curacao

Winkels Curacao - Albert HeijnBoodschappen doen zoals u het gewend bent? In het centrum van Willemstad kunt u bij Albert Heijn uw boodschappen inkopen. De supermarkt is dagelijks geopend van 8.00-20.00.

www.ah.an

Was deze informatie nuttig?
(0 votes, average 0 out of 5)
Winkels Curacao0 out of 51 based on 0 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao