Curacao

Golf Curacao

Golf CuracaoGolfen op Curacao. Met het mooie weer op Curacao kunt u bijna elke dag golfen. Het eiland heeft enkele mooie golfbanen waar u kunt golfen met een prachtig uitzicht op zee. 

 

 

Blue Bay Curacao Golf

Golf Curacao - Blue bayDe holes van Blue Bay Golf liggen tussen de accommodaties van Blue Bay Golf & Beach Resort. Het resort met de golfbaan liggen vlak aan de kust, aan het mooie Blue Bay strand, of Blauwbaai. U kunt hier ook lessen volgen aan de Blue Bay Golf Academy. Een golfvakantie op het Blue Bay resort kunt u boeken bij Pin High golftravel: 

Golfvakantie Blue Bay


Old Quarry golf course & Santa Barbara Golf Curacao

Golf Curacao - Santa BarbaraDe golfbaan Old Quarry ligt te midden van prachtige natuur in het zuidoosten van Curacao. Op de baan heeft u uitzicht over de Caraïbische zee, de baai Spaanse Water, een kleine haven en op de Tafelberg, een 240 meter hoge afgeplatte heuvel. Deze baan is opgeteld meer dan 6 km en heeft goede faciliteiten in het mooie clubhuis. Meer informatie: www.oldquarrygolfcuracao.com

Vlakbij de Old Quarry golfbaan ligt het prachtige witte Santa Barbara strand met hierbij het Santa Barbara beach & golf resort. Voor een mooie golfvakantie is een verblijf in dit mooie 5-sterren hotel ideaal. Vanuit het hotel staat u binnen een paar minuten op de golfbaan. Golfen op de Old Quarry golf en verblijven in het Santa Barbara resort kan met een golfreis van Pin High golftravel:

Golfvakantie Old Quarry, Santa Barbara


Curacao Golf & Squash Club

Middenin het grote Willemstad ligt de Curacao Golf & Squash Club. Op de golfbaan merkt u niets van de grote stad om u heen en kunt u tot rust komen. De golfbaan heeft 18 holes op 10 greens. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u hier ook squash spelen. Meer informatie: www.curacaogolf.com


Golfvakantie Curacao

Golf Curacao - Pin HighPin High golftravel is gespecialiseerd in golfreizen. Ze verzorgen al 25 jaar de beste golfvakanties. De medewerkers van Pin High bezoeken en inspecteren zelf de golfbanen en hotels die ze aanbieden, om het beste aanbod van golfvakanties te kunnen bieden. Bekijk het aanbod van golfvakanties in Curacao:

Pinhigh.nl

Was deze informatie nuttig?
(0 votes, average 0 out of 5)
Golf Curacao0 out of 51 based on 0 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao