Curacao

Zwemmen met dolfijnen Curacao

Zwemmen met dolfijnen Curacao

Zwemmen of duiken met Dolfijnen op Curacao een ontspannen activiteit met een helende werking.

 

 

 

Zwemmen met dolfijnen

De populariteit van het zwemmen met dolfijnen is sterk toegenomen in de jaren 1980 en 1990 als gevolg van de positieve ervaringen door het zwemmen met dolfijnen. Het zwemmen met dolfijnen kan helpen bij:

  • Het behandelen van een depressie.
  • Een ontspannende en helende werking op het lichaam bij lichamelijke beperkingen en spasme.
  • Contact maken met mensen met een verstandelijke beperking of een aandoening in het autistisch spectrum.

Veel mensen hebben de wens gesteld eenmaal in hun leven te zwemmen met dolfijnen. De dieren maken een lieve en wijze indruk en het contact met de dieren werkt vaak ontspannend. Daarnaast wordt er soms aangenomen dat ze een positieve energie overbrengen op mensen.


Dolphin Academy Curacao

Zwemmen met dolfijnen Curacao - Dolphin AcademyBij de Dolphin Academy op Curacao staat het lichamelijke en geestelijke welzijn van de dolfijnen vooraan. Het aantal deelnemers wordt strikt gehanteerd en de dolfijnen zijn vrij om de interactie zelf te initiëren. 

 

In de Academy wordt er voor gezorgd zoveel mogelijk routine en herhaling te voorkomen. De lagunes waarin de dolfijnen leven zijn ruim en niet opgedeeld in verschillende individuele gedeelten. Zodoende hebben de dolfijnen altijd de mogelijkheid om het programma te staken, door simpelweg weg te zwemmen uit het gebied waar de bezoekers zich bevinden.

Activiteiten met de dolfijnen

Bij de Dolphin Academy kunt u kiezen uit verschillende soorten activiteiten met de dolfijnen in ondiep of diep water. U kunt samen zwemmen, duiken of knuffelen met de dolfijnen. Ook kunt u een cursus volgen om meer over dolfijnen te leren en de dolfijnen te bestuderen in hun natuurlijke omgeving.

www.dolphin-academy.com


Met dolfijnen duiken, voor duikers en niet-duikers

Zwemmen met dolfijnen - duiken Ocean Encounters biedt de mogelijkheid om op een ontspannen manier dolfijnen te ontmoeten en contact te maken, voor zowel ervaren duikers als niet-duikers. Deze activiteit kan zowel plaatsvinden in afgesloten water als ook in het open water. Waar u ook voor kiest, u bent u verzekerd van een adembenemende en onvergetelijke onderwater ervaring. 

www.oceanencounters.com


Dolphin suites Curacao

Zwemmen met dolfijnen - Dolphin suitesHet Dolphin Suites hotel ligt schuin achter de Dolphin Academy en het Sea Aquarium en ongeveer 100 meter van het langste strand van Curaçao. Het Dolphins Suites hotel is zo ontworpen dat het onderdak kan bieden aan mensen die afhankelijk zijn van hulpmiddelen zoals een rolstoel. Daarnaast werkt het hotel samen met zorgverleners en therapeuten waaronder het Dolfijntherapie en onderzoekscentrum dat een uniek therapieprogramma aanbiedt voor mensen met een beperking.

Kras.nl - Dolphin Suites Curacao

Was deze informatie nuttig?
(0 votes, average 0 out of 5)
Zwemmen met dolfijnen Curacao0 out of 51 based on 0 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao