Curacao

Excursies Curacao

Excursies Curacao

De mooiste excursies op Curacao. Een sightseeing tour, buggy adventure, of een jeepsafari door het national park op Curacao.

 

 

 

Sightseeing tour Curacao

Excursie Curacao - SightseeingtourReis het eiland Curacao rond tijdens deze spannende excursie! Een chauffeur haalt u op vanaf de haven, waarna een 6 uur durende excursie over het eiland begint. Deze excursie-aanbieding is gericht op vakantiegangers die aanleggen met een cruiseschip, maar ook wanneer u langere tijd op Curacao verblijft kunt u mee. 

De tour begint aan de oostkant van het eiland, in Willemstad. Uw gids zal u naar een aantal leuke bezienswaardigheden brengen. U passeert de Koningin Julianabrug, één van de hoogste bruggen ter wereld. Vervolgens gaat u naar de beroemde Blue Curacao Liquor Factory, gebouwd in het begin van de 19e eeuw. U heeft hierna de tijd om te genieten van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant, waarna u de westkant van het eiland gaat bekijken.

LEES MEER>>


Buggy adventure excursie

Excursie Curacao - Buggy adventureOntdek de ruige kant van Curaçao tijdens een off-road buggy avontuur! Deze 2,5 uur durende excursie brengt u door ruige gebieden aan de Noordkust. Ontdek de historische bezienswaardigheden, ongerepte natuur en afgelegen plekken per buggy. Tijdens uw tour stopt u bij ruige inhammen aan de kust waar het zeewater hoog opspat, de Indiase grotten en de Curacao struisvogelboerderij. Tijdens deze buggytour (max. 18 personen) geeft uw gids u uitleg en informatie over de bezienswaardigheden.

LEES MEER>>


Jeep Safari National Park

Excursie Curacao - Jeep safari national parkEen jeepsafari is de ideale manier om de fascinerende landschappen en prachtige natuur op Curacao te bekijken. Verken een van 's werelds meest indrukwekkende nationale parken tijdens deze unieke tour. Deze volledige dagtour in een off-road 4x4 jeep door het Christoffel National Park zal een onvergetelijke belevenis zijn. U wordt opgehaald bij uw hotel en ontvangt instructies en veiligheidsvoorschriften van uw chauffeur/gids. De gidsen spreken Nederlands en Engels.

LEES MEER>>

Was deze informatie nuttig?
(1 vote, average 5.00 out of 5)
Excursies Curacao5.00 out of 51 based on 1 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao