Curacao

Weersverwachting Curacao

Weersverwachting CuracaoBenieuwd naar de weersverwachting voor Curacao? Hier vindt u het weer van dit moment en de komende 5 dagen voor Willemstad, Curacao.  

 

 

 

Weersverwachting voor Curacao, Willemstad

Hieronder ziet u de weersverwachting voor Willemstad in Curacao voor de komende dagen. Wilt u weten welke temperaturen u kunt verwachten tijdens uw vakantie naar Curacao, kijkt u dan op de pagina 'Weer' voor een overzicht van de gemiddelde temperaturen per maand.

 

Cannot get Curacao, Willemstad location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Bewolking en zon

Vaak wordt er bewolking voorspeld op Curacao. Dit betekent echter niet dat de lucht dan helemaal dicht is. De zeewind blaast veel wolken over het eiland, maar de zon komt er nog voldoende doorheen. Zelfs wanneer de lucht helemaal dicht zit, wat niet veel gebeurt, kunt u nog verkleuren of zelfs verbranden, dus blijf altijd goed zonnebrand smeren.

Gevoelstemperatuur

De gevoelstemperatuur van Curacao wordt sterk bepaald door de wind en luchtvochtigheid. De noordoostenwind die bijna altijd over het eiland waait maakt het aan de Noordkust wat frisser dan aan de Zuidkust. Als deze noordoostenwind weg is, voelt het een stuk warmer op het eiland. De gevoelstemperatuur schiet omhoog door het ontbreken van de wind en de hoge luchtvochtigheid. Het kan dan erg klam en benauwd zijn.

Waarschuwingen

Op de website van het meteorologisch instituut van Curacao kunt u actuele waarschuwingen voor het weer vinden. Waarschuwingen krijgen een kleur die de ernst van de waarschuwing aangeven. 

Meteo.an

Voorzorgen

Denkt u erom de juiste producten voor zonbescherming te gebruiken. Wij raden u een UV-bescherming met minimale SPF-factor 30 aan. Zorg daarnaast voor voldoende afkoeling en bescherming van het hoofd, om een zonnesteek te voorkomen. Wanneer u naar buiten gaat is het raadzaam om een fles water mee te nemen voor onderweg. Alcohol drinken in de zon zal extra uitdroging van het lichaam veroorzaken.

Was deze informatie nuttig?
(0 votes, average 0 out of 5)
Weersverwachting Curacao0 out of 51 based on 0 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao