Curacao

Hato Grotten Curacao

Hato Caves CuracaoDe Hato Grotten in Curacao. Eén van de grootste bezienswaardigheden van het eiland. 

 

 

 

Grotten Curacao

De Hato Grotten vindt u aan aan de noordkant van het eiland op slechts vijf minuten van de internationale luchthaven van Curaçao. De grotten zijn meer dan 200.000 jaar oud en zijn de grootste van het eiland. De grotten werden ooit bewoond door de Arawak Indianen. Uit deze periode zijn nog rotstekeningen bewaard gebleven. Sommige rotstekeningen zijn ongeveer 1500 jaar oud.
Later werden de grotten gebruikt door gevluchte slaven, die zich daar verscholen voor de slavenhandelaren. De grotten hebben een oppervlakte van ongeveer 4900 vierkante meter. In de grotten leven zeldzame langneus-vleermuizen. 

De grotten zijn in 1991 geopend voor bezoekers. Tegenwoordig zijn de grotten prachtig verlicht en kunt u met een Nederlandstalige gids de grotten bewonderen. In het grottenpark kunt u zelfs uw verjaardag of bruiloft vieren. 

De grotten van Hato zijn dagelijks geopend van 08:30 tot 04:00 en ieder uur zijn er tours door de grotten. Op aanvraag kunt u ook een privetour krijgen.

www.hatocaves.com

Halve dagtour Hato Grotten en bezoek Struisvogelboerderij

Maak kennis met de grootste vogels ter wereld op een struisvogelboerderij en verken grotten van Hato met deze combi-tour vanaf Willemstad. Deze educatieve en interactieve halve dagtour met een lokale gids geeft u de unieke kans om een struisvogel te voeren met uw blote handen! Daarna gaat u naar de Grotten van Hato, waar u deze unieke door duizenden jaren gevormde grotten kunt aanschouwen. Leer meer over de fauna en de geschiedenis van Curacao tijdens dit gezinsvriendelijke avontuur!

LEES MEER>>

  

Was deze informatie nuttig?
(1 vote, average 5.00 out of 5)
Hato Grotten Curacao5.00 out of 51 based on 1 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao