Curacao

Activiteiten Curacao

Activiteiten CuracaoActiviteiten op Curacao. Maak een ritje op een struisvogel, bezoek het Curacao Sea Aquarium of de dierentuin, of leer meer over kruiden en planten in de kruidentuin van Dinah Veeris. 

 

 

Curacao Sea Aquarium

Activiteiten Curacao - sea aquariumIn het Curacao Sea Aquarium kunt u onder andere schildpadden, haaien, dolfijnen, vissen en roggen bekijken. In en om het Sea Aquarium is veel te doen. Zo kunt u bijvoorbeeld de dolfijnen- of zeeleeuwenshow zien en allerlei zeedieren en flamingo's dichterbij bekijken en soms aanraken en voeren. Bij de bedrijven rond het aquarium kunt u in aanraking komen met o.a. dolfijnen, zeeleeuwen en haaien, of een tochtje maken met een kleine onderzeeër. De zeedieren in het Curacao Sea Aquarium zitten in een zo natuurlijk mogelijke omgeving, met zeewater en materialen uit de zee. 

www.Curacao-Sea-Aquarium.com


Struisvogelfarm Curacao

Activiteiten Curacao - StruisvogelfarmVlakbij de St. Joris Baai ligt een struisvogelfarm. Elk uur kunt u mee met een gids op een safaritour over het grote terrein van de boerderij. Tijdens deze safari leert u over wat er op de struisvogelfarm gebeurt en over de dieren die er leven. Naast struisvogels zijn er namelijk ook papegaaien, krokodillen, leguanen en varkens. Tijdens de safari kunt u de struisvogels voeren of zelfs op een struisvogel rijden! Op de boerderij vindt u ook een Afrikaans restaurantje en een winkeltje met Afrikaanse producten en souvenirs. U kunt een bezoek naar de struisvogelfarm combineren met een bezoek aan de Hato grotten met een half-daagse excursie.

Struisvogelfarm en grotten excursie


Aloe Vera plantage Curacao

Activiteiten Curacao - Aloe Vera plantageDe Aloe Vera plantage CurAloe ligt vlak naast de struisvogelfarm. Op deze plantage kunt u een leuke en leerzame tour maken van een half uur, waarbij u meer te weten komt over de medicinale Aloe Vera plant en over de plantage. Als er op dat moment ook producten worden geproduceerd kunt u het productieproces bekijken. 

www.AloeCuracao.com


Parke Tropikal dierentuin

Activiteiten Curacoa - Parke TropikalParke Tropikal is een grote tropische tuin middenin Willemstad. In deze tuin vindt u boerderijdieren, maar ook allerlei exotische dieren, zoals apen, flamingo's, wasberen, schildpadden, een leeuw en een poema. Voor kinderen is er een grote speeltuin. Het park is elke dag geopend en er wordt geen entree gevraagd. 

www.ParkeTropikal.com


Dinah Veeris Kruidentuin

Activiteiten Curacao - Dinah VeerisTen westen van Willemstad, vlakbij de St. Joris Baai, ligt de kruidentuin 'Den Paradera' van Dinah Veeris. Dinah Veeris is expert in de (genezende) werking van kruiden. In de tuin worden allerlei planten en kruiden met liefde verzorgd. Dinah maakt ook allerlei producten met de planten uit de tuin. Deze producten kunt u vinden in het winkeltje in de tuin.  

www.DinahVeeris.com 


Likeurfabriek Curacao

Activiteiten Curacao - LikeurfabriekIn het landhuis Chobolobo zit de fabriek van 'The Genuine Curaçao Liqueur'. Deze fabriek maakt als enige nog Blue Curacao met de Lahara, het Curacaose neefje van de sinaasappel. U kunt een tour maken door de fabriek en de echte Curacaose Blue Curacao proeven. U kunt de fabriek gratis bezoeken.

www.CuracaoLiqueur.com

Was deze informatie nuttig?
(1 vote, average 5.00 out of 5)
Activiteiten Curacao5.00 out of 51 based on 1 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao