Curacao

Snorkelen Curacao

Snorkelen CuracaoSnorkelen op Curacao. Rond Curacao is een prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Om te snorkelen hoeft u geen cursussen te volgen en u kunt toch genieten van al het moois dat de zee te bieden heeft.

 

 

Curacao is de plek bij uitstek om te snorkelen. Het water is helder en warm en de zeebodem is prachtig door het koraal dat er groeit. U vindt er allerlei tropische vissen, kreeften en soms zelfs zeeschildpadden.

Ook zonder ervaring kunt u snorkelen. Met een korte uitleg en een beetje oefenen kunt u in korte tijd gaan genieten van de onderwaterwereld van Curacao. U kunt zelf uw materialen kopen of meenemen, of huren bij een van de vele duikscholen op het eiland.  

Tugboat Curacao

Veel snorkelexcursies gaan naar het scheepswrak 'tugboat'. De gezonken sleepboot ligt in de zee bij het schiereiland aan de Caracas Baai. 

Dit is misschien wel de populairste plek om te snorkelen, en niet voor niets. Er is hier bijna geen stroming, de boot is begroeid met koraal en er zijn vele soorten kleurige vissen en zeedieren te vinden.

Curacao Kayak and Snorkel Adventure

Snorkelen Curacao - Snorkel kayak tourMet deze tour vaart u in een kayak door de Caracas Baai. U peddelt 40 minuten over zee en langs de kust. Tijdens deze tocht wordt u meer verteld over de gebouwen die u ziet, zoals Fort Beekenburg. U vaart naar een rustig en afgelegen stuk strand, waar u kunt snorkelen op een van de beste snorkelkplekken van Curacao. De tour duurt ongeveer 2 uur. 

LEES MEER>>

Snorkel Tour met Jet Ski of Aquaboat

Snorkelen Curacao - Snorkeltour In de Caracas Baai, aan de rand van Willemstad, kunt u een leuke 2 uur durende tocht maken op een snelle Jet Ski of een rustigere, meer comfortabele Aquaboat. Een gids zal u meer vertellen over wat u ziet langs de kust, zoals het vakantiehuis van prinses Beatrix. Aangekomen bij het 'tugboat' wrak heeft u de tijd om te zwemmen en snorkelen in het heldere blauwe water. Hier ziet u prachtig koraal, tropische vissen, kreeften en allerlei andere zeedieren. 

LEES MEER>>

Duikscholen met snorkelexcursies

Curacao heeft vele duikscholen. Bij de volgende duikscholen kunt u ook terecht voor mooie snorkelexcursies: 

Was deze informatie nuttig?
(0 votes, average 0 out of 5)
Snorkelen Curacao0 out of 51 based on 0 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao