Curacao

Curacao Airport

Curacao AirportCuracao International Airport (CUR), ook wel Hato Airport, is het enige vliegveld op Curacao. Vanaf Schiphol vliegt u in 10 à 11 uur naar Curacao Airport. 

 

  

 

Curacao International Airport

Het enige vliegveld op Curacao ligt aan de Noordkust, net ten noorden van Willemstad, in de buurt Hato. Het vliegveld wordt daarom ook wel Hato Airport genoemd. Vanuit Europa kunt rechtstreeks naar Curacao Airport (CUR) vliegen vanaf Amsterdam en Dusseldorf. Voor meer informatie over vliegtickets naar Curacao kunt u terecht op onze pagina Vliegtickets. Het vliegveld is modern en heeft goede faciliteiten, waaronder wifi. Bij de servicebalie wordt ook Nederlands gesproken en u kunt er terecht voor informatie over vluchten. Bij aankomst kunt u op het vliegveld ook terecht voor het wisselen van euro's in Antilliaanse guldens. 

Vliegveld service voor mindervaliden

Bent u mindervalide en heeft u wat extra hulp nodig bij het vliegen, dan kunt u contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij waar u mee vliegt. Zij zorgen voor u voor de nodige aanpassingen en hulp op het vliegveld en tijdens de vlucht, van en naar Curacao. Bij de klantenservice op Curacao Airport kunt u ook terecht voor het vragen van hulp. 

Het vliegveld van Curacao is rolstoelvriendelijk. Zo zijn er aangepaste toiletten en zijn de restaurants goed toegankelijk. Heeft u vervoer nodig van en naar het vliegveld in Curacao, dan kunt u terecht bij het bedrijf Joseph Cares. Kijkt u hiervoor op de pagina 'Taxi Curacao'.

Transfer Curacao Airport

De taxi's bij Curacao airport kunnen hoge prijzen vragen. U kunt onderhandelen, maar het is fijn als u weet waar u aan toe bent en na uw lange reis zo kunt instappen. U kunt voor uw vakantie al een transfer boeken van en naar het vliegveld. U wordt dan op het vliegveld opgewacht en naar uw hotel gebracht. Bij de terugreis wordt u bij uw hotel opgehaald. 

Buiten het vliegveld staan bushaltes waar u op de bus kunt stappen of een taxibusje kunt vragen u naar uw hotel te brengen.

Auto huren Curacao Airport

Wilt u een auto huren die voor u klaarstaat bij uw aankomst in Curacao? Kijkt u dan op onze pagina Auto huren.

Was deze informatie nuttig?
(2 votes, average 1.00 out of 5)
Curacao Airport1.00 out of 51 based on 2 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao