Curacao

Taxi Curacao

Taxi CuracaoMet de taxi op Curacao. Informatie over taxi's, VIP vervoer en limousines en vervoer voor mensen met een mobiliteitsbeperking. 

 

 

 

Taxi's op Curacao

Heeft u geen auto tot uw beschikking of geen rijbewijs, dan is een taxi erg handig. Op Curacao rijden verschillende taxibedrijven. Er bestaan vastgestelde tarieven, maar in praktijk worden door de verschillende taxibedrijven verschillende tarieven gehanteerd. Laat u dus goed informeren voordat u in de taxi stapt. Vraag ook aan bekenden of aan de receptie van uw hotel eens om het telefoonnummer van taxibedrijven waar ze goede ervaringen mee hebben. Bespreek wat de rit u zal kosten tijdens het telefonisch bestellen van de taxi of voordat u in de taxi stapt. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Vooraf onderhandelen met chauffeurs kan u soms nog een paar euro schelen. 

Als u vanaf het vliegveld een taxi naar uw hotel wilt nemen, raden wij u aan van te voren een transfer te boeken. Voor deze langere ritten worden soms onnodig hoge prijzen gevraagd. Kijk voor meer informatie over vliegveld transfers op de pagina 'Curacao Airport'


 

Limousine Curacao en VIP vervoer

Curacao heeft naast gewone taxi's, ook enkele bedrijven waar u een limousine met chauffeur kunt huren. U kunt vaak kiezen uit verschillende servicepakketten. Zelfs het huren van beveiliging is mogelijk. 

Vervoer mobiliteitsbeperking

Het bedrijf Joseph Cares is een bedrijf dat is gespecialiseerd in rolstoelvervoer en andere diensten voor mensen met een handicap. Joseph Cares kan zorgen voor vervoer en voor tours over het eiland, maar u kunt er ook terecht voor de nodige informatie over vakantie op Curacao met een mobiliteitsbeperking. Ook hulpmiddelen kunnen ze voor u regelen. Kijk voor meer informatie op de website: www.josephcares.com

Was deze informatie nuttig?
(3 votes, average 4.00 out of 5)
Taxi Curacao4.00 out of 51 based on 3 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao