Curacao

Auto huren Curacao

Auto huren CuracaoEen huurauto op Curacao biedt veel vrijheid. Zoek en vergelijk huurauto's voor uw vakantie op Curacao.

 

 

 

Een huurauto maakt uitstapjes en het verkennen van het eiland een stuk makkelijker dan wanneer u afhankelijk bent van ander vervoer. Op Curacao mag u autorijden met uw Nederlandse rijbewijs. De verkeersregels zijn bijna hetzelfde als in Nederand. 

Auto rijden op Curacao

Ons advies voor het rijden op Curacao is om geen haast te maken en geen voorrang te nemen. Het gaat er in het verkeer op Curacao anders aan toe dan in Nederland. Rijd rustig en houd afstand. Wanneer het donker is kunnen er auto's rijden zonder licht, er kan een geit of leguaan oversteken of een auto voor u kan ineens stoppen. Er wordt op Curacao niet altijd even goed gelet op de verkeersregels. U kunt van alle kanten ingehaald worden en zelfs bij een groen stoplicht moet u opletten dat er echt geen verkeer meer aankomt.
Let u ook extra op bij rotondes. Op sommige rotondes heeft het verkeer van rechts voorrang en bij andere rotondes krijgt het verkeer op de rotonde voorrang. Rijden op Curacao is even wennen, maar als u goed oplet en rustig rijdt is er niets aan de hand.

Enkele verkeersregels zijn anders dan in Nederland. Zo heeft doorgaand verkeer op een T-splitsing voorrang. De maximale snelheid op Curacao ligt wat lager dan in Nederland. In steden en dorpen is dit over het algemeen 45 km per uur en erbuiten 60 tot 80 km per uur.

Autohuur Curacao

Bij de volgende aanbieders kunt eenvoudig uw huurauto regelen. De auto staat dan voor u klaar op Curacao Airport (Hato Airport) of een andere plaats op Curacao naar keuze. Vergelijk auto's en prijzen:

Was deze informatie nuttig?
(0 votes, average 0 out of 5)
Auto huren Curacao0 out of 51 based on 0 voters.


Curacao Vakantie - TUI Curacao vakantie - Kras 

Curacao Vakantie - WTC Curacao vakantie - Vakantiexperts 

Curacao Vakantie - Fox Curacao Vakantie - Vakantiediscounter 

Curacao Vakantie - Vakantiestunt

Chogogo Resort 

Chogogo resort

Chogogo Beach Resort
Curacao

Lions Dive

Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort

Curacao

Papagayo

Papagayo

Papagayo Beach & Lounge Resort
Curacao

Kontiki

Kontiki

Kontiki Beach Resort 
Curacao